Nederlands Engels

Airportservice

Luchthavenvervoer

Parkeren bij het vliegveld kost veel geld, bovendien staat uw wagen er niet altijd even veilig. Wat is er rustgevender om uw vakantie zorgeloos te beginnen? U wordt thuis afgehaald op een vooraf afgesproken tijdstip en u bent ruim op tijd voor uw vlucht. U gaat rechtstreeks, zonder omwegen, van uw opstapplaats naar uw eindbestemming.

Boek een taxi of minibus tot 8 personen voor het vervoer naar een luchthaven naar keuze en u wordt thuis opgehaald en tot in de vertrekhal begeleid. Dit zonder extra gedoe met koffers of op het laatste moment naar een parkeerplaats te moeten zoeken, en u kunt ook van tevoren de terugreis boeken. Via internet houden wij dan in de gaten wanneer u daadwerkelijk aankomt op het vliegveld, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de taxi op de juiste tijd op u staat te wachten.

Als u beroep wilt doen op onze airportservice, stuur ons een mail via het reservatieformulier om zo uw vervoer te reserveren.

Zakenvervoer

Als u uw vervoer goed uitbesteedt, kunt u als ondernemer veel tijd en zorgen besparen.
In de taxi kunt u zich immers voorbereiden op besprekingen en ontspannen na een lange vergadering. Op lange ritten kan u nog het nodige voorbereidende kantoorwerk verrichten. Waar u uzelf of uw gasten een correct vervoer wil aanbieden, daar zorgt Billytax voor een correcte afhandeling.

Zakenvervoer

Op velerlei gebieden kunt u zakelijk gebruik maken van onze diensten: taxidienst, chauffeurservice en koerierdienst.
Wij zijn ook vertrouwd met ritten naar Schiphol, Dusseldorf, Maastricht of Parijs en wij verzorgen met onze taxi’s een compleet vervoerspakket: ophalen en wegbrengen op maat naar elke gewenste bestemming op elk gewenst moment, altijd met een attente chauffeur in een comfortabele wagen.
U of uw zakenrelaties en gasten verdienen een ontvangst op niveau. Betrouwbaar, flexibel en comfortabel vervoer hoort daarbij.